X

Teamdagen & Teamcoaching

by Muistroom en Vaaren

Vaaren en Muistroom Coaching bundelen hun krachten om unieke teamdagen- en coaching rond de zee aan te bieden. We werken in de rust en ruimte die de duinen, het strand en de zee bieden. 

We werken met de volgende elementen: 

Ontdek de kracht van samenwerking en verbinding met onze unieke teamdagen en teamcoaching. Bij Vaaren en Muistroom geloven we in de transformatieve kracht van het buiten zijn, de elementen ervaren en de verbinding met jezelf en je team versterken.

Teamdagen

Ervaar het plezier en de energie bij teambuilding in de buitenlucht. Onze teamdagen zijn ontworpen om jouw team te verbinden, ontspannen en te laten spelen. Duik in de wereld van duinen, getijden en golven, en ontdek de laagdrempelige manier om samen te werken aan vitaliteit en focus.

Teamcoaching

Ontwikkel persoonlijk leiderschap, verdiep teamrelaties en bouw aan een sterke teamdynamiek. Onze teamcoaching is op maat gemaakt, met aandacht voor water(wo)manschap, de elementen water en aarde, en het verbinden van het innerlijke kind met de teamgemeenschap. Via ervaringsleer en lichaamsgericht werken streven we naar een nieuwe verbinding met jezelf, je team en je omgeving.

Teamdagen

Teamcoaching

Specialismen

Coaches

Ruurd Mosterd

Ruurd Mosterd

Buitencoach, surfcoach, founder vaaren.nl

Dolf van Muijen

Dolf van Muijen

Buitencoach, surfcoach, founder Skiffa Surfclub en Muistroom Coaching

Meer informatie

Prijzen:

Offerte op maat via info@vaaren.nl of info@muistroomcoaching.nl

NGO tarief ook mogelijk.

Horeca:

  • We werken samen en op de locaties van onze partners www.bocagrandi.nl; www.greensinthepark.nl 
  • In overleg kunnen we een mooi zakelijk ontbijt, – lunch en of dinerpakket aanbieden via onze partners. De focus ligt op duurzame producten en respect voor de natuurlijke omgeving.